Kakussa vaaleat halk. 15cm ja 20cm sienikakkupohjat. Täytteenä piparkakkurahka-tuorejuustotäyte. Päällinen Satin Ice -massaa, koristeet sokerimassaa. Hämähäkinverkot tehty valkoisella pikeerillä. Kokeilin ensimmäistä kertaa tuota Satin Ice massaa ja täytyy sanoa, että on erittäin hyvä massa kakun kuorruttamiseen. Massaa on helpompi työstää kuin sokerimassaa ja siitä tulee silkin pehmeä ja ohut päällinen.
Piparkakkurahka-tuorejuusto täyte
2 prk Arlan piparkakkurahkaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl Flora kuohua
tomusokeria oman maun mukaan
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja lisää tuorejuusto sekä rahka kerman joukkoon. Mausta tarvittaessa tomusokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti