maanantai 3. marraskuuta 2014

Karkki Vai Kepponen ?

Perjantaina meillä vietettiin lasten Halloween juhlia. Juhliin hankittiin paljon erilaisia koristeita ja tehtiin kammottavia herkkuja :) Tarjottavana oli mm. lepakonpissa boolia (lime-sitruunamehu/sprite), katkenneita sormia (nakit), lepakon papanoita (lihapullat), peikon räkäpalloja (popcornit), haamun nameja (vaahtokarkkeja), kammottavia kurpitsoja (macaronsseja), myrkkypiirakka (kinkkupiirakka) ja tietysti noita-akan kakku. Pahoittelen jälleen kuvien huonolaatuisuutta, nämä kuvat on otettu kiireessä.



Kakussa vaaleat halk. 15cm ja 20cm sienikakkupohjat. Täytteenä piparkakkurahka-tuorejuustotäyte. Päällinen Satin Ice -massaa, koristeet sokerimassaa. Hämähäkinverkot tehty valkoisella pikeerillä. Kokeilin ensimmäistä kertaa tuota Satin Ice massaa ja täytyy sanoa, että on erittäin hyvä massa kakun kuorruttamiseen. Massaa on helpompi työstää kuin sokerimassaa ja siitä tulee silkin pehmeä ja ohut päällinen.


Piparkakkurahka-tuorejuusto täyte


2 prk    Arlan piparkakkurahkaa
200g    maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl    Flora kuohua
tomusokeria oman maun mukaan

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja lisää tuorejuusto sekä rahka kerman joukkoon. Mausta tarvittaessa tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti